Postavljeno 07.10.2015.
U kategoriji ekoloških proizvoda nagrada za dizajn za ,,Pametne table"
kliknite na sliku za uvećanje
Poštovani,
 
Zadovoljstvo nam je da vam saopštimo da je organizacija ,,A’Design award & competition‘’sa sedištem u Komu (Italija), i najveće svetsko takmičenje za dizajn, objavila je rezultate takmičenja za 2014. - 2015. godinu. Ove godine od 6215 projekata u užem izboru, pobedu je uzelo 836 projekata iz 83 države u 89 različitih dizajn disciplina. Žiri je bio sastavljen od 70 istaknutih akademika, industrijalaca i dizajnera iz celog sveta.

S obzirom na broj zemalja učesnica i takmičarskih kategorija ,,A’Design award & competition‘’ predstavlja najveće dizajn priznanje koje okuplja dizajnere, arhitekte, umetnike, brendove i kompanije iz celog sveta, pod istim krovom. U kategoriji ekoloških proizvoda nagradu za dizajn osvojile su vaspitačice Ljiljana Reljić iz Valjeva i Snežana Cvetković iz Šapca, zaposlene u PU ,,Naše dete" u Šapcu, dizajnirajući eko didaktičke-edukativne table za decu koje koriste u svom radu.

,,Pametne table" su dizajnirane po uzoru na Montesori principe, predstavljaju savremeno didaktičko sredstvo za igru pomoću kojeg deca stiču znanja, veštine i pojmove. Inače ono što je takođe važno istaći jeste činjenica da su ,,Pametne table" napravljene upotrebom otpadnih materijala.

Više informacija o nagrađenom radu možete pronaći na sledećim linkovima:
https://competition.adesignaward.com/press-release.php?ID=36760
https://competition.adesignaward.com/design.php?ID=36760