Postavljeno 29.12.2016.
Redizajniran lični portfolio osnivača agencije Total Idea
kliknite na sliku za uvećanje

Naša art direktorka, Sašenjka Meljnikov Ivanović, dizajner sa dušom deteta i veštom rukom vrsnog umetnika, sa preko dvadeset godina profesionalnog iskustva, pre sedam godina uplovila je u kreativnu avanturu zvanu Total Idea i ne namerava uskoro da je završi. 

 

Urođenu kreativnost konstantno nadograđuje novim veštinama i znanjima, težeći da ide u korak sa svetskim novitetima. Zbog toga smo odlučili da osvežimo Sašenjkin portfolio koji sada odiše njenom energijom.

 

Novi sajt je urađen je u flet dizajnu, sa jednostavnim i modernim pristupom koji ističe veoma koloritne radove u sferi ilustracija, ali i brending projekte za klijente iz različitih oblasti.

 

Predmet njenog interesovanja su umetnost i dizajn u najširem smislu, a posebno se ističe njen rad na projektima u okviru kojih je radila ilustracije, vizuelni i korporativni identitet, grafički dizajn za knjige, udžbenike, kataloge i sl., kao i pripremu za štampu i prelom. Poseban segment njenog rada su karikaturni portreti poznatih ličnosti.

 

Njeno široko iskustvo pomaže nam da radimo na kompleksnim projektima i da brzo shvatamo poslovne potrebe klijenata. Zbog toga što je potpuno posvećena, kako ljudima tako i poslu u kojem je perfekcionista, rad sa velikim brojem klijenata prerastao je u dugogodišnju saradnju. 

 

Da ovo ne bi bila samo priča, o njoj najbolje govore klijenti i završeni projekti.

 

Ukoliko želite da je kontaktirate ili angažujete nasvojim projektima, posetite web stranicu na kojoj su predstavljeni samo neki od radova iz njenog izuzetno sadržajnog portfolia, ili neke od njenih društvenih kanala: Facebook, Twitter, Pinterest, Behance platforma ili Linkedin.