Postavljeno 02.06.2014.
RENEXPO® Western Balkans i B2B @ Sava Centar, Beograd
kliknite na sliku za uvećanje

RENEXPO® Western Balkans, Prvi međunarodni sajam i konferencije o obnovljivim izvorima energije i energetskoj efikasnostiponosno predstavljaju: B2B @ Sava Centar, Beograd
 
Poštovani,
 
Tim projekta “Danube PIE”- Enterprise Europe Network Srbija i Univerzitet u Novom Sadu u kooperaciji sa REECO SRB doo, ljubazno Vas pozivaju da učestvujete u međunarodnom događaju B2B@ RENEXPO® Western Balkans koji će se održati u Sava Centru tokom međunarodnog sajma o obnovljivim izvorima energije i energetske efikasnosti u Beogradu 11. i 12. juna 2014. godine.
 
Napominjemo da je četvrtak, 05. jun 2014. krajnji rok za registracije za konferencije i sajam:
http://www.renexpo-belgrade.com/550.html?&L=1.
 
RENEXPO® Western i Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH pozivaju sve izlagače, učesnike konferencija i posetioce na prvi propratni događaj o energetskoj efikasnosti u Srbiji: NOĆ ENERGIJE: http://www.renexpo-belgrade.com/index.php?id=628&L=0.
 
Glavna ciljna grupa je sektor obnovljivih izvora energije i energetske efikasnosti, međutim događaj je otvoren i svim relevantim sektorima kao što su: planeri, inženjeri, investitori, opštine, institucije, proizvođači, projekt menadžeri, proizvođači energije, distributeri energije, trgovci energijom, finansijeri, političari, mediji, profesionalna udruzenje, itd. 

B2B matchmaking promoviše poslovnu međunarodnu kooperaciju, uključujući trgovinske i proizvodne sporazume, zajednička ulaganja i zajednički nastup na trećim tržištima, kao i razmenu tehnologije, znanja i kooperacije sa ciljom porasta konkurentnosti i inovacije, finansiranog od strane EU i drugih donatora.
 
Učešće na B2B@Sava Centar je besplatno! Rok za prijavu za B2B matchmaking je utorak, 10. jun 2014.
 
Za učešće na B2B matchmaking pratite sledeći link: 
Biće nam drago da Vas vidimo u Beogradu 11. - 12. juna 2014.