Postavljeno 24.03.2015.
Novi ekološki reklamni materijali u našoj ponudi
kliknite na sliku za uvećanje
Poštovani,
zadovoljstvo nam je da vas obavestimo da smo internet prodavnicu ekoloških proizvoda www.budiekofin.com obogatili sa preko 170 eko reklamnih materijala koji su vam na raspolaganju.
 
Dati ekološki reklamni materijali se mogu koristiti u svakodnevnom životu, ali i u različitim promotivnim kampanjama.
 
Ekološki reklamni materijali, koje imamo u ponudi, izrađeni su isključivo od recikliranih i biorazgradivih materijala, dok se koriščenjem datih materijala podiže svest o značaju i očuvanju životne sredine. Upotrebom eko reklamnih proizvoda šaljete poruku da ste ekološki odgovoran potrošač i da vodite računa o životnoj sredini, a time dajete i pozitivan primer svojim poslovnim saradnicima.
 
Katalog novih ekoloških reklamnih materijala možete pogledati ovde. Ako nas do sada niste pratili, katalog eko reklamnih materijala koje smo ranije imali u ponudi možete pogledati ovde.
 
Pored toga što kod nas možete naručiti eko reklamne materijale stojimo vam na raspolaganju i za izradu vizuelnog identiteta, pripremu za štampu i štampanje datih proizvoda.
 
Takođe nas možete pratiti na našoj Facebook stranici Budi Eko Fin-a, a ovom prilikom vas obaveštavamo da će naša druga Facebook stranica Portal Budi Eko Fin-a uskoro biti ugašena.

Budite Eko Fini i čuvajte životnu sredinu:)