Postavljeno 30.03.2015.
“LEADER 1” konferencija fruškogorsko-dunavskog regiona
kliknite na sliku za uvećanje
Poštovani,
Ovim putem obaveštavamo Vas da će u sredu 01.04.2015. godine, u 13.30h, u hotelu Premier Aqua u Vrdniku, početi sa radom dvodnevna 
 
“LEADER 1” konferencija fruškogorsko-dunavskog regiona
 
60 učesnika Konferencije su prestavnici javnog, privatnog i civilnog sektora iz 5 fruškogorskih opština: Sremski Karlovci, Beočin, Bačka Palanka, Irig i Šid.

Teme koje će se obrađivati:
1.LEADER/CLLD pristup ruralnom i razvoju poljoprivrede Regiona
2.Problemi koji usporavaju razvoj Regiona
3.Razvojne šanse Regiona

Nakon održanih 5 Info dana, sa 148 učesnika, iz 5 opština, u periodu januar-februar 2015., Konferencija prestavlja naredni korak u šestomesečnom procesu osnivanja Lokalne akcione grupe (LAG) fruškogorsko-dunavskog regiona, u skladu sa EU Leader pristupom.

Na samom početku Konferencije (u 13.30h) predsednici navedenih opština potpisaće Protokol o međuopštinskoj saradnji u oblasti održivog razvoja.

Gosti konferencijei uvodničari su prestavnici Lag Baranja (Republika Hrvatska) kao i predstavnici Ministarstva poljoprivrede Republike Srbije i Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu AP Vojvodine.

Format Konferencije omogućava umrežavanje učesnika kroz aktivan doprinos i dobru međusobnu informisanost svih učesnika o sadržaju, tokom i po završetku rada.

Pozivamo Vas da uzmete učešće, te da svojim prisustvom omogućite dostupnost informacija o značaju međusektorske i međuopštinske saradnje široj javnosti.
 
Kontakt osoba za medije:
Jasmina Beljan Iskrin,
direktorka Turističke organizacije opštine Sremski Karlovci
Tel.:062-8310-621