Postavljeno 02.07.2015.
Agencija za marketing „Total Idea“ objavila svoj portfolio
kliknite na sliku za uvećanje
Agenciju „Total Idea” osnovali smo 2007. godine. Nakon 8 godina kreativnog rada, odlučili smo da je sada pravi momenat da vam predstavimo neke od naših reprezentativnih radova i realizovanih projekata, koje smo sproveli samostalno, ili u okviru mnogobrojnih partnerstava - u formi Company Porftolio-a: http://total-idea.co.rs/Total-Idea-Portfolio.pdf
 
Nakon mnogobrojnih poslovnih izazova slobodno možemo reći da je glavni „sastojak“ našeg uspeha radoznalost.
 
Total Idea tim, sa osnivačima i brojnim saradnicima, pokriva sledeće kategorije kreativnih usluga (Marketing, Konsalting i Upravljanje kampanjama) u okviru kojih se izdvajaju:
  ·  Marketing usluge,
  ·  Brendiranje,
  ·  Korporativni i vizuelni identitet,
  ·  Grafički dizajn i ilustracije,
  ·  Web dizajn,
  ·  Fotografije,
  ·  Pripreme za štampu,
  ·  Upravljanje projektima i
  ·  Savetovanje (konsalting) iz oblasti eko dizajna, (eko) turizma i zaštite životne sredine.
 
U prethodnom periodu smo prepoznati kao agencija koja je ekološki orijentisana, te imamo veliko zadovoljstvo da  smo idejni tvorci i osnivači portala Budi Eko Fin-a, www.budiekofin.com , kampanje za brendiranje Srbije kao ekološke destinacije i prve internet prodavnice ekoloških proizvoda, u okviru koje je data mogućnost onlajn kupovine ekoloških proizvoda.
 
Višegodišnje iskustvo koje smo stekli kroz rad sa klijentima, kao i kampanje koje realizujemo sa ciljem podizanja ekološke svesti građana, omogućilo nam je da postanemo stručni saradnici na međunarodnom projektu „Danube PIE“, u trajanju od 21 meseca, koji je za glavni cilj imao edukaciju malih i srednjih preduzeća dunavskog regiona u oblasti eko dizajna, i to najviše onih koja posluju u oblastima povezanim sa ambalažom i pakovanjem.
 
Slogan agencije „Kreativnost bez granica” upravo oslikava naš pristup svakom novom projektu, klijentu i kampanji. Naša agencija je prepoznata na tržištu sa svojevrsnim pristupom marketingu čija su osnova inovativne ideje, brzina i kvalitet realizacije kampanja.
 
Ukoliko želite da razgovarate o novom projektu, kampanji ili imate kreativan predlog za saradnju slobodno nas kontaktirajte ili posetite naš veb sajt a možete nas pratiti i na našim Facebook i Twitter nalozima.