Postavljeno 09.10.2011.
Konkurs „Ja volim Novi Sad“
kliknite na sliku za uvećanje
Živiš u Novom Sadu i voliš svoj grad?
Reci nam zašto i dobićeš priliku da pokažeš koliko voliš Novi Sad.
 
Uslovi konkursa
Pravo učešća imaju svi zainteresovani građani Novog Sada bez obzira na uzrast i profesiju. Konkurs je jednostepeni. Radovi se dostavljaju elektronski, učitavanjem na internet stranicu organizatora konkursa: www.senergy.rs/JaVolimNS
 
Učesnici, nakon uspešne registracije na pomenutoj internet stranici, dobijaju povratnu informaciju o prijemu registracije i predloga. Konkursna dokumentacija i instrukcije za slanje predloga mogu se preuzeti sa pomenute internet stranice.
 
Predlog treba poslati u formi kratke poruke koja odgovara na temu „Zašto ja volim Novi Sad“. Predlog može da bude na srpskom i/ili engleskom jeziku. Predloženo rešenje treba da ima najviše 30 reči.
 
Rok za slanje je 16. oktobar 2011. godine u ponoć.
 
Odluku o konkursu doneće žiri u sastavu od aktivnih članova kompanije Strawberry energy, predstavnika Zavoda za izgradnju grada Novog Sada i predstavnika kompanije Elektrovojvodina.
 
Nagrada
Poruka koja na najbolji način prikazuje odgovor na temu biće privremeno postavljena na „Strawberry Drvo“ - javni solarni punjač mobilnih telefona koji će biti postavljen u Novom Sadu, a autor/ka izabranog rešenja biće počasni gost ceremonije otkrivanja punjača.
 
Prava organizacije Strawberry energy
Strawberry energy  ima pravo da pobednička rešenja izmeni ili doradi uz konsultaciju sa autorom/kom. Samim činom registracije i predaje predloga, autor/ka se obavezuje na odricanje svih daljih prava na eksploataciju njegovog/njenog rešenja odnosno intelektualne svojine, i da isto prenosi na organizaciju Strawberry energy. Svi pristigli radovi postaju vlasništvo organizacije Strawberry energy. Organizator zadržava pravo da objavi sve pristigle radove, bez naknade autoru/ki.Učešćem na konkursu slanjem svog predloga, učesnik/učesnica prihvata uslove i pravila konkursa i obavezuje se da će ih poštovati.
 
Proglašenje pobednika
Rezultati konkursa biće proglašeni u okviru manifestacije, objave na web sajtu i socijalnim mrežama. Pitanja u vezi sa konkursom mogu se slati na adresu: javolimns@senergy.rs