Postavljeno 13.03.2012.
Najava izrade sajta osnivača portala Budi Eko Fin-a
kliknite na sliku za uvećanje
„Kreativnost bez granica - No Limit Creativity”
 
Agencija za marketing i konsalting „Total Idea“ iz Novog Sada, osnivač portala Budi Eko Fin-a, kreće sa pripremama za svoju internet prezentaciju.
 
Na internet adresama www.total-idea.co.rs i www.total-idea.rs agencija „Total Idea“ će predstaviti retrospektivu svojih aktivnosti i realizovanih projekata, kao i prikaz usluga za buduće klijente.  
 
Agencija za marketing i konsalting „Total Idea” specijalizovana je za razvojne projekte i kampanje u oblasti zaštite životne sredine, održivog razvoja i ekoturizma, kao i za izradu korporativnog identiteta i tržišno pozicioniranje novih proizvoda i usluga. 

Odgovornim pristupom svakoj poslovnoj aktivnosti, koristeći koncept „Kreativnost bez granica - No Limit Creativity” i posvećenosti svakom klijentu i projektnom zadatku, agencija „Total Idea” se pozicionira na tržištu.
 
Portfolio agencije sadrži: kompletnu opremu (izrada dizajna, ilustracija, fotografija, preloma i pripreme za štampu) više od 500 izdanja - knjiga, udžbenika, različitih publikacija i kataloga, brošura i drugih štampanih materijala; partnerstvo na projektu „Prvi gradski hostel u Novom Sadu“, prvom takve vrste investicionom projektu u našoj zemlji; učešće u tržišnom pozicioniranju i brendiranju Srbije kao kamping i ekološke destinacije u saradnji sa relevantnim organizacijama i institucijama iz te oblasti, kao i sa mnogobrojnim partnerskim organizacijama u zemlji i inostranstvu.
 
Nakon nekoliko godina istraživanja i analize tržišta, priprema i umrežavanja sa svim relevantnim institucijama, udruženjima i organizacijama u sferi ekologije i ekoturizma agencija je pokrenula jedinstveni internet portal na našem tržištu - Budi Eko Fin-a www.budiekofin.com, koji predstavlja prvu internet prodavnicu ekoloških proizvoda i kampanju za brendiranje Srbije kao ekološke destinacije.
 
Spremamo se za nove izazove, projekte i saradnju. Pridružite nam se.
 
 

 
Svetozara Miletića 43a
21000 Novi Sad, Serbia
tel/fax: + 381 (0) 21 522 768
office@total-idea.co.rs
www.total-idea.co.rs