Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/totalide/public_html/budiekofin.com/application/config/config.php on line 7

A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead

Filename: config/config.php

Line Number: 7

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/totalide/public_html/budiekofin.com/application/config/config.php:7)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 662

Pitanja i odgovori
Pitanja i odgovori
Najčešća pitanja i odgovori
Poštovani,
na ovoj stranici možete pronaći odgovore na najčešća pitanja. Ukoliko imate dodatnih pitanja molimo da nas kontaktirate.
 
Pitanje: Da li postoje preduslovi za proizvođače, organizatore eko ponude i izdavače da budu članovi portala i da li je članstvo besplatno?
Odgovor: Da. Osnovne informacije su date u sekciji Članstvo na portalu. Ukoliko želite da budete član portala i da objavite svoje proizvode / ponude molimo da nas kontaktirate. Nakon toga poslaćemo vam kratak upitnik koji  treba da popunite kako biste postali član portala.
 
Članstvo na portalu Budi Eko Fin-aje potpuno besplatno!
 
Pitanje: Da li mogu da se oglašavam na portalu Budi Eko Fin-a?
Odgovor: Da, oglašavanje na portalu je moguće u vidu postavljanja banera koji su predviđeni na naslovnoj i drugim stranama, kao i u okviru newslettera koji se šalje jednom mesečno  na sve relevantne adrese u zemlji.
Cene oglašavanja i raspored banera će uskoro biti objavljene na strani Marketing.
 
Pitanje: Da li je na portalu predstavljena dodatna ekološka ponuda osim eko proizvoda?
Odgovor: Da, u okviru sekcije Ekologija i kategorija Eko događaji, Ekoturizam i Eko izdanja je posebno predstavljena ekološka ponuda koja predstavlja jedinstvenu bazu u našoj zemlji.
 
Pitanje: Da li je portal Budi Eko Fin-apodržan od strane relevantnih institucija i organizacija u našoj zemlji?
Odgovor: Da, naš portal je dobio logističku podršku i umrežio se sa većinom relevantnih institucija i organizacija u oblasti ekologije i ekoturizma u našoj zemlji. Linkovi datih organizacija se mogu pronaći u okviru sekcije Podržali i Prijatelji u footeru ( donjem delu naslovne strane) i na svim drugim stranicama portala.
 
Pitanje: Da li postoji garancija da je određeni proizvod na portalu ekološki?
Odgovor: Portal Budi Eko Fin-a se ograđuje od garancije da li je određeni proizvod ekološki ili nije, i rukovodi se isključivo informacijama koje dobije od proizvođača. Portal zadržava pravo na to da li će uvrstiti određeni proizvod u svoju prezentaciju!
 
O pojedinim proizvodima postoje dodatne informacije  u vidu tehnološke specifikacije koja je izdata od strane nadležnih institucija (instituti i druge akreditovane organizacije) i ona garantuje da određeni proizvod nije štetan za životnu sredinu ili po zdravlje ljudi.

Informacije da određeni proizvod nije štetan za životnu sredinu ili po zdravlje ljudi se nalaze na stranici sa detaljnim opisom proizvoda u linku Više informacija o proizvodu, ukoliko nam takve informacije pošalje proizvođač.
 
Pitanje: Da li postoje kategorije / potkategorije proizvoda?
Odgovor: Da, svi proizvodu su predstavljeni u okviru sekcije Eko prodavnica i kategorija: Kuća & Bašta, Zdravlje & Organic, Kancelarija, Energija & Transport, Ostalo, i njihovih potkategorija.
 
Pitanje: Da li postoji minimum ili maksimum eko proizvodakoje bih želeo/- la da kupim?
Odgovor: Na portalu je jasno istaknuta informacija o minimalnoj količini za svaki proizvod - stranica sa detaljnim informacijamao proizvodu ispod ikone „dodaj u korpu.” Ista informacija je prikazana u tabelama na strani Moja korpa i Potvrdi porudžbinu.

Neki predstavljeni eko proizvodi su unikatni, najčešće ručno rađeni, i samim tim ne postoji veliki broj istih proizvoda na raspolaganju. Molimo da nam se blagovremeno javite ukoliko želite veću količinu proizvoda kako bismo izračunali vreme potrebno za proizvodnju, angažovali proizvođače i isporučili vam proizvode na vreme.

Ukoliko vam je HITNO potrebna veća količina eko proizvoda, u mogućnosti smo da formiramo ponudu od trenutno raspoloživih proizvoda, poštujući vaše zahteve.
 
Pitanje: Kako se vrši plaćanje eko proizvoda?
Odgovor: Mogućnosti plaćanja su pouzećem (fizičko lice)i virmanskom uplatom (pravno lice) na račun firme. Način plaćanja možete izabrati prilikom registracije - fizičko ili pravno lice. Na strani Potvrdi porudžbinu su date i informacije u vezi sa troškovima slanja i vremenom potrebnim za  isporuku eko proizvoda.
 
  • Za svaki proizvod data je cena bez poreza ali i cena sa izraženim PDV-om u RSD, kao i cena u EUR sa PDV-om.
  • Agencija za marketing i konsalting „Total Idea“ je u sistemu PDV-a.
 
Pitanje: Da li mogu da platim proizvode platnim karticama?
Odgovor: Ne, za sada nije moguće plaćanje platnim karticama. Naš portal je programski spreman za takvu vrstu plaćanja ali tek pošto u našoj zemlji bude uveden sigurniji i lakši način plaćanja putem interneta - npr. PayPal.
 
Pitanje: Zašto se moram registrovati i upisati svoje podatke da bih kupovao na portalu?
Odgovor: Registracija je standard u Internet kupovini i preduzima se radi vaše zaštite. Podaci koje upisujete prilikom registracije su zaštićeni i neće biti ustupani trećim licima niti publikovani.
 
Pitanje: Da li je moguće naručivati pojedine eko proizvode sa posebnim zahtevima (npr. štampa logotipa i drugo)?
Odgovor: Moguće je. Potrebno je da nas kontaktirate i zajedno ćemo pronaći najbolje rešenje.
 
Pitanje: Da li su svi eko proizvodi koji se nalaze na portalu dostupni?
Odgovor:Da, svi eko proizvodikoji se nalaze na portalu su dostupni, ali svaka narudžbina prolazi i kroz sistem posebne provere kako bi se izbegle sve eventualne neprijatnosti.
 
Pitanje: Šta se dešava ukoliko eko proizvod stigne sa greškom, polomljen, neispravan?
Odgovor: Obavestićete nas o šteti najkasnije 24 sata od prijema pošiljke, a po utvrđenom stanju poslaćemo vam novu pošiljku ili vratiti novac.
 
Pitanje: Kako vas mogu kontaktirati ukoliko imam pitanja, predloge, komentare?
Odgovor: Naši kontakti su:
Agencija sa marketing i konsalting „Total Idea“
Svetozara Miletića 43a, 21000 Novi Sad
Telefon: + 381 (0) 21 522 768
E-mail: office@budiekofin.com
Radno vreme: ponedeljak-petak, od 9.00 do 15.00 časova.