Švedska pelena
kliknite na sliku za uvećanje

DajDaj pelena od bambusa sašivena je od osam slojeva materijala koji se sastoji od 71% bambusa i 29% organskog pamuka. Izabrali smo bambus zato što je prirodno otporan na bakterije i gljivice. Upija tečnost bolje od pamuka i brzo je odvodi od kože.

Švedska pelena je pelena univerzalne veličine i praktična je za bebe od rođenja do osmog devetog meseca, to jest dok god možete da povijete bebu u ležećem položaju. Uz ovu pelenu potrebno je nositi zaštitne gaćice.

Pelene je preporučljivo prati na temperaturama od 40 do 60 stepeni, mogu se i otkuvavati ali vodite računa da će se smanjiti pri svakom otkuvavanju zbog visokog procenta pamuka u tkanju.

Za pranje preporučujemo tečne deterdžente, po mogućstvu na prirodnoj bazi. Stavite 1/3 preporučene doze deterdženta i po potrebi dodatno isperite. Nemojte koristiti izbeljivače i omekšivače, pošto mogu oštetiti tkaninu, smanjiti moć upijanja materijala i iziritirati nežnu bebinu kožu. Pelene nije potrebno peglati.


Napomena: DajDaj platnene pelene od bambusa su sašivene u Srbiji, svi materijali su proizvedeni u Evropskoj Uniji prema važećim standardima.Više informacija o proizvoduOcenite proizvod:


Cena:  801,96 RSD (bez pdv)
962,35 RSD (sa pdv)
7,82 EUR (sa pdv)
moja korpa

Minimalna količina je 1 kom.
Proizvodi iz iste kategorije

Mala bambus pelena
Velika bambus pelena
Švedska pelena