Zaštitne gaćice sa drikerima
kliknite na sliku za uvećanje
Zaštitne gaćice su predviđene za nošenje preko platnenih pelena, lako se nameštaju i podešavaju uz pomoć drikera. Zaštitne gaćice su sašivene od 100% poliestera koji sa unutrašnje strane ima poliuretansku membranu koja sprečava tečnost da izađe, ali dozvoljava da vazduh cirkuliše i tako sprečava da dođe do pregrevanja.

Materijal je proizveden u Nemačkoj i poseduje Öko-tex sertifikat koji garantuje da ne sadrži nikakve štetne sastojke i da se može koristiti u direktnom kontaktu sa kožom.

Zaštitne gaćice nije potrebno prati posle svakog presvlačenja, dovoljno je samo ih provetriti ukoliko nisu uprljane. Možete ih samo isprati pod mlazom tople vode i prosušiti na vazduhu.

Sam materijal je moguće prati na temperaturama preko 100 stepeni, ali za tim nema potrebe, slobodno ih perite na 60 stepeni. Jako je bitno da pelene ne odlažete zajedno sa gaćicama pošto mokraća može oštetiti spoljni sloj i smanjiti njegovu propustljivost. Gaćice možete sušiti u sušilici ali im time skraćujete vek trajanja.


Ocenite proizvod:


Cena:  975,39 RSD (bez pdv)
1170,47 RSD (sa pdv)
9,52 EUR (sa pdv)
moja korpa

Minimalna količina je 1 kom.
Proizvodi iz iste kategorije

Mala bambus pelena
Velika bambus pelena
Švedska pelena