Eko kugla za pranje veša bez praška
kliknite na sliku za uvećanje

Enova EcoClean je revolucionarni francuski proizvod koji zamenjuje regularan deterdžent za pranje i na taj način štedi Vaš novac, neguje Vaše rublje, čuva Vašu veš mašinu od kamenca i pomaže očuvanju naše okoline. Jedinstvene keramičke kuglice koje se nalaze unutar Enova EcoClean podižu pH vrednost vode i na taj način se ponašaju kao klasičan deterdžent. Vaš veš ostaje čist bez bilo kakvih hemikalija ili aditiva. Enova EcoClean je hipoalergeničan, a pošto se upotreba praška svodi na minimum, opasnost od alergije, kožnih iritacija i ekcema je eliminisana.

Dejstvo Enova EcoClean je zagarantovano za najmanje 1000 pranja - ili više od 3 godine ako svaki dan perete veš.

Štedi Vaš novac
Sa Enova EcoClean korišćenje deterdženta se svodi na minimum. Ne morate da koristite skupe omekšivače, deterdžente i slično.U isto vreme štedite i struju i vodu zato što nema potrebe za iskuvavanjem i dodatnim ispiranjem. Koristeći Enova EcoClean, možete da uštedite i do 15,000 din za vreme korišćenja loptice.

Bez hemikalija
Savršeno za bebe, malu decu i odrasle: ne sadrži nikakve štetne hemikalije, parfeme, omekšivače ili sintetičke osveživače koji mogu da izazovu kožne iritacije, ekceme ili alergije.

Anti-bakterijski
Enova EcoClean eliminiše patogene bakterije iz Vaše veš mašine i Vašeg rublja.

Štiti prirodu
Ne sadrži fosfate koji oštećuju okolinu i kontaminiraju naše zalihe vode, reke i mora.

Recikliranje
Svi elementi Enova EcoClean su 100% pogodne za reciklažu.

Stiti Vaš veš
EcoClean je nežan na svim vrstama taknine. Pošto ne sadrži nikakve hemijske supstance, ne dolazi do izbeljivanja veša - Vaša garderoba ce trajati duže i izgledati novije.

Praktičnost
Zaboravite na nošenje teških kesa deterdženta i prosipanja oko mašine - Enova EcoClean je praktičan, lagan i jednostavan za korišćenje.

Kako Funkcioniše
Jedinstvene keramičke kuglice koje se nalaze unutar Enova EcoClean ispuštaju negativne jone koji podižu pH vrednost vode na 10, vrednost koju postižu obični deterdženti i na taj način skida prljavštinu sa Vaše garderobe. Enova EcoClean se uspešno bori sa masnim, organskim i hemijskim flekama. EcoClean takođe eliminiše rastvore hlora u vodi, čime doprinosi da se garderoba manje oštećuje za vreme pranja i da boje ostaju jasnije i jače.
Više informacija o proizvoduOcenite proizvod:


Cena:  1653,12 RSD (bez pdv)
1983,74 RSD (sa pdv)
16,13 EUR (sa pdv)
moja korpa

Minimalna količina je 1 kom.
Proizvodi iz iste kategorije

Eko kugla za pranje veša bez praška