Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/totalide/public_html/budiekofin.com/application/config/config.php on line 7

A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead

Filename: config/config.php

Line Number: 7

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/totalide/public_html/budiekofin.com/application/config/config.php:7)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 662

Budi eko fin-a :: Uslovi koriscenja
Uslovi korišćenja
Poštovani,
posetom ili kupovinom na internet portalu Budi Eko Fin-a prihvatili ste Uslove korišćenja koji su navedeni u daljem tekstu. Molimo vas da ih pažljivo pročitate i upoznate se sa onim uslovima koji se primenjuju na pravni odnos između vas i vlasnika Internet portala. Agencija za marketing i konsalting „Total Idea” zadržava pravo da bez prethodnog obaveštavanja vrši izmene i dopune ovih Uslova.
 
Zaštita intelektualne svojine
Agencija za marketing i konsalting „Total Idea” polaže apsolutna autorska prava na sve svoje sadržaje (dizajn, slogane, zaštitni znak, tekstove, baze podataka, programerski kod i dr.), kao i na koncept portala. Neovlašćeno korišćenje (kopiranje, distribucija, prodaja i dr.) bilo kog dela portala smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.
 
Svi sadržaji dostupni na portalu Budi Eko Fin-a imaju isključivo informativni karakter i ne smeju se koristiti u komercijalne svrhe. Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala bez dozvole vlasnika autorskih prava smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.
 
Tekstovi i fotografije korišćene na portalu u svrhu predstavljanja ekoproizvoda, eko događaja, eko turističke ponude i eko izdanja ustupljene su na korišćenje od strane proizvođača i organizatora eko ponude ili su vlasništvo autora, što je regulisano sporazumom o saradnji.
 
Zaštita privatnosti korisnika
Svi podacikoje posetioci portala navedu prilikom registracije smatraju se poslovnom tajnom i tako dobijene informacije koriste se isključivo za potrebe dovršavanja porudžbine.
 
Informacije o novostima, newsletters i slično, dostavljaju se isključivo licima koja su se prijavila na listu za prijem ovakve pošte.
 
Opis proizvoda i ponude, cene
Agencija za marketing i konsalting „Total Idea” je sve opise proizvoda i eko ponude dobila na korišćenje putem sporazuma o saradnji sa proizvođačima i organizatorima eko ponude, te ne može garantovati da su svi podaci u potpunosti tačni i bez grešaka. Redakcija portala nastoji, u saradnji sa proizvođačima i organizatorima, da svi objavljeni tekstovi što preciznije opisuju eko proizvode i ponudu.
 
Napomena:
  • Redakcija portala Budi Eko Fin-a zadržava pravo izmene i dopune poslatih podataka, u dogovoru sa proizvođačem i organizatorom, kao i da li će i koje informacije objaviti na svojoj internet prezentaciji!
 
Za svaki proizvod na portalu data je cena bez poreza, ali i cena sa izraženim PDV-om u RSD, kao i cena u EUR sa PDV-om.
 
Agencija za marketing i konsalting „Total Idea” garantuje isporuku proizvoda prema navedenim cenama na portalu, sem ukoliko nije došlo do nelogične greške u postavljenoj ceni za proizvod, na primer da je cena izražena sa 20000,00 RSD umesto 2000,00 RSD.
 
Linkovi ka eksternim sajtovima i trećim licima
Portal Budi Eko Fin-a može sadržati linkove ka stranicama nad kojima Agencija za marketing i konsalting „Total Idea” nema kontrolu i nisu u njenom vlasništvu. „Total Idea” nije odgovorna za sadržaj koji se na tim stranicama koristi.
 
Ostale informacije
Sve informacije o načinu kupovine eko proizvoda: Način kupovine, Način plaćanja, Dostava, Privatnost podataka, Povraćaj uplate i robe, Pretraga možete pronaći na stanici Kako kupiti proizvode.
 
Najčešća pitanja i odgovore možete pronaći na stranici Pitanja i odgovori.
 
Korišćenjem bilo kog sadržaja na portalu podrazumeva se da ste upoznati sa najnovijim pravilima.